• 1404/06/17 - 12:37
  • - تعداد بازدید: 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضرورت همکاری‌های بین‌المللی برای مقابله با خشکسالی و تغییر اقلیم

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بر اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای و جهانی تاکید کرد و گفت: خشکسالی‌ها و تنش‌های گسترده آبی مرز نمی‌شناسند و هیچ کشوری به تنهایی قادر به حل این چالش‌ها نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی، امروز دوشنبه در دومین نشست شورای حکام مرکز بینالمللی پایش و مدیریت جامع حوزه آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه خشک که در محل این سازمان با حضور وزیر جهاد کشاورزی، نمایندگانی از یونسکو و برخی سفرای کشورها برگزار شد، اظهار داشت: ما گرد هم آمدهایم تا با بهرهگیری از ظرفیت همکاریهای بینالمللی، پلی میان آرمانهای جهانی برنامه آب یونسکو و اقدامات عملی در سطح ملی و منطقهای ایجاد کنیم و دانش بومی و تجارب موفق حفاظت از آب و خاک را به جوامع محلی، روستایی و عشایری منتقل سازیم.

وی به دستاوردهای این مرکز در سالهای گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاری دورههای آموزشی و کارگاههای علمی، چاپ مقالات و دستورالعملها، اجرای پروژههای مشترک، ایجاد بانک دادهها و سیستمهای پایش و همچنین مدلسازی برای درک بهتر ارتباط میان تغییر اقلیم، خشکسالی و احیای اراضی از مهمترین اقدامات مشترک بوده است.

افلاطونی ادامه داد: راه پیش رو همچنان طولانی است و چشمانداز آینده باید بلندپروازانهتر باشد، بر این اساس سه محور اصلی در دستور کار قرار دارد.

وی، تقویت ظرفیتسازی و توسعه برنامههای آموزشی، ترویج نوآوری و پژوهشهای کاربردی و ایجاد اتحادهای استراتژیک با بخش خصوصی و سازمانهای جامعه مدنی برای افزایش پایداری اقدامات را سه محور اصلی خواند.

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با دعوت از نمایندگان کشورها و آژانسهای بینالمللی برای مشارکت فعال در این برنامهها  تصریح کرد: موفقیت این مرکز بینالمللی تنها در گرو تعهد و همکاری جمعی است و ما با هم میتوانیم میراثی پایدار برای نسلهای آینده بسازیم.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 211833
فرحناز هاشمی خبرنگار
خبرنگار

فرحناز هاشمی خبرنگار

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید